wohaaaa......akhirnya fasha sandha kawin jugak dengan jejai

By
Advertisement
Fasha

atas ku kad undangan perkahwinan fasha sandha dan jejai
tapi bukanla aku yang terima undangan
kad tu aku cilok kat sini tehehehe

berbahagialah ye korang
nak buat macam mana
soal jodoh ni memang rumit nak ulas
memang la orang akan pandang buruk dan keji pada perempuan yang rampas suami perempuan lain
tapiiiiiiii
lelaki pun keji jugak sebab nape ko gatal lagi walau kau dah ada bini
tapiiiiiiiii
ingat kada dan kadar
percaya pada kada dan kadar
mungkin semua ada hikmah yang tersembunyi
itu semuakan kerja Allah
ohhh yee...semalam dalam kelas ustaz bagi tahu begini
"ibu-ibu yang suaminya selalu menzalimi dirinya dan dia sabar nanti di akhirat Allah akan gantikan suaminya dengan seorang bidadara..... nak takkk.....?"
wohaaaa....


2 comments:

Hati Muda said...

TAKLEH DENGAR CITER ORG KAHWIN . TERASA NAK KAHWIN LAGIIII. HUHU!

Cara Pemesanan Trica Jus said...

hha....tak bole laa kau cakap macam tyuh....hahaha !

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.