wanita ni kemaruk makan daging manusia

By
Advertisement
believe it or not
cettt
ini memang kena percaya
bukan hoax 
sebab perempuan ni dah kena tangkap ngan polis pun
ceritanya begini
perempuan ni dah bunuh ramai orang
bukan saja bunuh tapi dia juga memakan daging mangsa 
tak caya


tengok gambar bawah nii...
banyak stok daging manusia kat dalam peti ais rumah dia
sampai senget2 rak tu
sambung lagi citer, dia bukan sahaja makan daging ni sendirian
tapi turut menjamu saudara dan kawan-kawannya tanpa mereka ketahui
menurut kawan-kawan dia
memang sedap la rasa makanan yang dia hidang tu
tak pernah meka rasa daging sesedap itu
dan yang paling sadis
suami dia pun dah mati gak kena bunuh
%^#@^*


waaaaaaaaaa
mau pengsan wa tengok ini gambar
lu orang jangan tengok lama-lama
nanti lu orang meracau-racau muntah hijau
wa tak dapat tolong
 nasib baik laaa kat Filipina
bukan kat Malaysia
yang datang Malaysia ni ramai yang jadi 'ayam' la pulak
ehh...kat Filipina daging ayam mahal sangat ehh?

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.