Sadis...'mak siti' di ikat di sebatang pokok dan dipaksa hisap rokok

By
Advertisement




mak siti tu gelaran untuk tikus.....tehehe........ kata orang haiwan kecik ni tak boleh di marah atau di sebut-sebut namanya......pantang besar.......lagi marah lagi banyak dia datang.....ye ke ehhh. .....tapi tak kisah la......aku cuma nak tunjuk gambar2 tu je......sumber mengatakan penderaan ni berlaku di China.... huhuuu.....kalau kat China memang tak pelik pun. Motif penderaan tak di kenal pasti...mungkin tuan punya rokok tu marah sangat sebab rokok dia selalu hilang di curi oleh mak siti nih lalu sebagai hukuman......haaa ni lah dia.... patut tak? tapi kesian pulak aku tengok wajah suci mak siti nih.....tak patut.....tak patut.

2 comments:

Soileyh Sapphire said...

tak patut... klau ye pun sakit hati dgn dia, bunuh je terus, jgn seksa2 cmni, kesian sgt...

Linda Zizan said...

Tengok sekali, terus scroll bawah cepat2, tak sampai hati nak tengok lama lama, kesian binatang tu.

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.