Rahsia disebalik bentuk kuku anda.

By
Advertisement


Kuku anda atau kuku pasangan anda jenis kuku yang mana satu?

1. Kuku pendek. Kuat kerja,ingin tahu,berdikari,akalnya boleh diguna pakai.

2. Kuku pendek,condong lebar. Suka mengkritik dan cepat marah.

3. Kuku lebar,panjang,bulat pada hujungnya. Orang yang pertimbangannya jelas dan masuk akal.

4. Kuku panjang berbentuk buah badam. Orang yagn tenang dan santai,suka berkhayal.

5. Kuku amat besar,segi empat. Bersikap dingin dan ego.

6. Kuku berbentuk baji. Sensitif belebihan.

Amaran: jangan percaya 100%....ini cuma petua orang dulu-dulu je untuk kenal watak seseorang. Kalau sama tu kebetulan je eheee.

kalau kuku panjang camni camne lak...hikss

4 comments:

Titisan Hujan said...

cm xtau lak kuku ni kategori mn.hik hik

OgysiJemariSeni said...

Kuku saya pendek jer eh! Takde dalam senarai hehehhehe

Sis AI said...

Serius keliru.. Taktau bahagian mana. Tp klu check, tak kena dgn diri sy.. Sy bkn org yg dingin, tp gila2, wakaka!

Cik mama said...

cik mama no 3.erkkk

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.