Penyanyi Aishah diserang kerana sokong BERSIH 3.0

By
Advertisement
bosan hari ni
aku rasa macam sunyi je
mungkinkah sebab ramai yang dah mulakan  perjalanan ke KL
tak pe...tak pe
ayuhhhh jom sertai BERSIH 3.0

sebab bosan aku layan fb
kat news feed melintas status penyanyi kak Aishah
baca bawah ni

betul
aku setuju dengan kak Aishah
kenapa buat konsert terkinja-kinja boleh pulak kat Dataran Merdeka
tapi bila rakyat nak berhimpun suarakan bantahan tak boleh???

DAN
aku sebenarnya nak la engkorang baca pemikiran rakyat yang tak setuju sangat BERSIH nih
salah sorangnya ialah mamat nihh
yang mana?
terus je la scroll down
wakakakaka





siapakah beliau???
ooooooooooooo
kalau dah UMNO tu UMNO la jugeee.....
hawauuuuu
wakakakaka
opssss

tapi tajuk n3 aku kat atas tu tak hawau kannn
ekekekeke.....

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.