Nak tau siapa yang layak menang Anugerah ABPBH selain Aaron Aziz? Ni dia........

By
Advertisement



Wow nampaknya tak sampai 24 jam pelakon warga Singapura, Aaron Aziz menang dua trofi di Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2011 semalam, dah ada ‘bunyi’ orang yang tak berpuas hati dengan kejayaannya.
Paling lantang adalah Timbalan Persatuan Seniman Malaysia (SENIMAN) sendiri, Zed Zaidi.
Zed meluahkan perasaannya itu dalam laman twitternya.
Namun yang tak sedapnya itu, Zed juga seolah-olah ‘menyindir’ rakyat Malaysia yang memberi kemenangan pada Aaron. baca lagi mynewshub

betul la (woha tetiba je aku nih).
aku rasa ada kesilapan pada anugerah kali nih.
Aaron aziz memang tak layak menang... bukan sebab dia tak bagus tapiiiii aku rasa pengaruh dia tak la sehebat individu sorang nih. Individu sorang nih....kemana-mana sahaja dia pergi beribu-ribu peminat dia hadir serbu..... kiranya memang mencetuskan fenomena lah. Agak-agak korang boleh teka tak siapa individu nih?

haaaa....ni diaaaaaaaaa....memperkenalkan
berita harian lupa eh...ke saja-saja buat lupa ...heheh....ehhh baru ingat tahun ni tak ada anugerah kumpulan nasyid popular la.... kenapa ekkk....

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.