Inilah Gambar DaTin Sri Rosmah Yang Paling Sopan

By
Advertisement
ekekekekeke
gelihati tengok gambar nih
nampak macam Datin Sri Rosmah Mansor menyorok kat belakang PM je kan.

Kepada sesiapa yang tak tahu gambar ni di ambil masa PM dan Rosmah hadir menyaksikan siaran langsung program Alkuliyah terbitan tv3 di Sri Perdana.

Agaknya beliau malu dan segan dengan Imam Syeikh Abdulkarim Omar Fatani Al Makki (iman masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Syah) tu tak......

Dah tau nak hadir program agama tutup la jambul tu.....tu pun tak tau2 lagi...iskkkk 
tengok PM.....wasatiyyah sungguh penampilan beliau....hiksss

ehhhh....apa la yang dikatakan oleh imam tu ekkkk sampai rosmah terpaksa main sorok2 mcm tuh.....
musyikil2.....
aku rasa inilah gambar terbaik RM .... menunjukkan betapa beliau memang isteri mithali
ayu je tersorok dibelakang suami...hihiiii



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.