Bangga Memiliki Video Lucah - Rotikaya Jerat Leher Sendiri?

By
Advertisement





Maaf tak kenal pun sapa Melia Aimelia, karipap-karipap cinta pun tak pernah tengok. 
bila keluar isu ni pun tak la ambik tau sangat sebab dah nama pun artiskan...macam2 la perangai dan gossip,  nak heran apa... betul ke tidak ke gosip tu tak kuasa nak ambik tau. 
Cuma tak payah la bangga sangat sebab memiliki salinan video lucah pastu jadi orang pertama yang sebarkan.... dah macam TRIO DATUK T pulak ko ni rotikaya oiiii...hahaha.

baca la kat bawah ni kenyataan dari pengendali blog tu....

"Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya"

Itu kenyataan dikeluarkan oleh pengendali blog Rotikaya.com, baca di sini.

"Kami tidak pernah melakukan 'superimpose' atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih'



Membaca laporan pengendali blog Rotikaya.com di blog, mereka kelihatan seperti pihak berhak membuat pengesahan itu.

Sila baca, pandangan WARTAWAN TV3 di Johor, Zulhazri di sini.

Hemat saya, tindakan Melia membuat laporan polis itu wajar untuk mempertahankan maruah dirinya daripada diaibkan sebegitu rupa.

Menulis bahan gosip berhubung artis barangkali menyeronokkan tetapi mereka juga harus faham, kekadang tindakan tanpa dirujuk kepada pihak lebih bermaklumat mampu menjerat leher sendiri.  kopipes dr Bersama Mazidul

PDRM apa lagi..... jalankan la siasatan... dah terbukti kan ada orang simpan video lucah... nak tau siapa juga  yang rakam video lucah tu.... betul cakap brader mazidul.... rotikaya jerat diri sendiri!

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.