MEMANG GILA PEMBUNUH NIH...

By
Advertisement


Dalam dunia ni memang ada manusia yang gila.....gila kejam!
yang tak terjangkau dengan akal kita apa yang mampu mereka lakukan
lihatlah gambar di bawah
sebenarnya ada lagi gambar lain, gambar yang menunjukkan wajah mangsa dan juga tubuh badannya yang dikerat-kerat.
(tak lalu nak kongsi kat sini)


Menurut saksi, McLean (mangsa) sedang tidur dengan headphone apabila lelaki yang duduk di sebelah beliau tiba-tiba mengeluarkan pisau besar dan mula yang menikam McLean di leher dan dada. Penyerang kemudian menyembelih McLean dan kemudian menunjukkan kepala yang sudah putus kepada penumpang lain  yangsudah  melarikan diri dari bas yang mereka naiki .Li (pembunuh) kemudian mula memutuskan bahagian badan yang lain dan memakan daging McLean. 


ps: hanya orang gila, tidak waras sahaja yang sanggup buat kerja macam ni.



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.