Inikah Dia Kaaba Bar, Di Bina Di New York Yang Menimbulkan Kemarahan Umat Islam?

By
Advertisement




Betul ke kat Manhattan New York akan di bina bar yang bentuk seperti kaabah Mekah? Kalau di tanya pada encik google memang banyak entri yang bertajuk  Kaaba Bar Opening Soon in New York!!!!


Kalau betul memang melampau la kan..... cuba tengok 
gambar kat bawah..... panas hati.... 
melampau sungguh!!!


 Tapi yang sebenarnya  bangunan di atas masih dalam rangka pembinaan lagi. Sebenarnya bangunan ini ialah Apple Store. Lihat gambar bangunan yang dah siap...

Apple Store

Picture of apple kaaba bar or Apple Store at New York

Picture of apple kaaba bar or Apple Store at New York

nak tengok lagi?

semoga sesiapa yang dah sebarkan maklumat yang salah sebelum ini dapat membetulkannya kembali.

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.