Gambar Ngeri - Hukuman Mati Di Tempat Terbuka

By
Advertisement
tak dapat di kesan di negara mana berlaku tapi dari wajah-wajah kelihatan seperti belah asia je...
atas kesalahan apa juga tidak di ketahui
sebelum ini masa merayap-rayap di web memang ada terjumpa hukuman di tempat terbuka begini tapi kebanyakannya di belah2 negara Arab, Iran.....
mereka hukum gantung perogol guna kren!!!








lain negara lain cara pelaksanaan hukumannya
jika beginilah pelaksanaan hukuman mati di jalankan
tak kan ada lah orang memilih kerjaya sebagai pengedar dadah, pembunuh dsbnya lagi.
di Malaysia tak pernah lagi hukuman mati atau sebatan dilakukan secara terbuka
kalaulah ada
berani kau nak buang anak merata?
berani nak berzina?
berani nak tetak-tetak orang suka hati?
kalau berani...silakan!





0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.