Blog Aiyang Disayang kena hack dengan dragon force

By
Advertisement
assalamualaikum
pagi nih mcm biasa aku memulakan pagi aku dengan membuka blog. tapi tahu apa jadi? tak boleh buka...kena hack dengan DRAGON FORCE!!!!! eeeiiiii.....memang aku menyumpah-menyumpah dalam hatiiiii...... apa salah aku.....apa dosa aku..... takkan sebab pontianak je pun dorang nak hack.... pastu sebab aku login tempat yang tak sepatutnya.....???  tang mana yang tak sepatutnya..... kat guablog? kat busuk?
hailaaaaa....dah la aku nih buta IT...meraban aku cari info mcm mana nak buka balik blog nih.... bila aku goggle baru la aku tahu....bukan aku sorang je yang menerima nasib begini.... ramai lagi blogger yang kena hack....
tu satu contoh yang aku jumpa.... pekejadahnya la dorang hack blog jual telekung dan jual barangan kraf.... kemaruk apa....??? kalau jual dadah ke....jual manusia ke.... bolehla nak hack2.
 HANAFI WARREN ...... ni nama yang baik hati menghack blog aku..... terima kasihla sebab ko dah mencacatkan blog aku yg pink-pink tu.... aku tak nak maafkan kau dan aku tak nak lagi puji team DRAGON FORCE dalam blog aku.....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dan meh tengok muka hacker kat sini ....ni satu lagi blog aku yg kena hack... cisss memang bedebah.... tak profesional.... ni jawapan dia bagi...

 ·  ·  · 40 minutes ago · 
  • 3 people like this.
    • Dragon Force kalau kita perhatikan.. kami hanya dicredit.. hampir semua hacker dicredit.. kebiasaanya mcm tu pun. bukan kami yang buat.. kami xhack blogger.. jgn silapp
      32 minutes ago · 
ye lah.... ye lah.... bukan keja korang.... ni mesti keja budak sekolah baru nak berjinak2 dengan dunia hackers kan....
yg bawah ni aku copy sesi luahan hati aku....

assalamualaikum....wahai tuan admin....nape blog saya kena hack ehhh....mengancam keselamatan ekkk....
 ·  · about an hour ago

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.