Ngeri - Wanita cangkul kepala suami

By
Advertisement



Maria Savez telah dapat mencium berita suaminya mempunyai hubungan sulit dengan pembantu rumah keluarganya.Dia melihat  mereka berdua-duan di dalam bilik.Maria pun berlari kedalam garaj dan mengambil cangkul dan terus menyerang suaminya serta menghayunkan cangkul itu ke kepala suaminya itu .Cangkul itu bersarang kepala suaminya.

Suaminya telah di kejarkan  ke hospital selepas kejadian itu.Pembedahan itu mengambil masa selama 6 jam dan dia    dalam keadaan stabil.Dia menjalani kehidupan macam biasa selepas sembuh.
  The moral of the story: “Don’t keep the axe at home if you want to have romance with your housemaid.”
uhuhuhu....... isteri - isteri yang baca n3 ni harap tak meniru aksi kejam macam ni kalau dapat tau suami anda curang...... sabar noooooo

sumber :http://funkydowntown.com/woman-impales-husband-with-axe

1 comments:

Orang Padi said...

hhahahaah.. mampos kalo dpt bini camni... baik lari dari rumah je... hihihi..

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.