Cara Melahirkan Anak Yang Mengerikan Sekali.....

By
Advertisement

melahirkan anak bagi wanita bukanlah mengerikan....tapi menyakitkan....tapi bagi orang yang pertama kali melihat mcm kaum bapak2 tu....mungkin la jadi mimpi ngeri...ahaksss.

sebenarnya bukan nak tunjuk baby atas tu lahir......
nihhhh video bawah ni...
siapa yang tahan ngeri boleh buka tengok
kalau tak... tak payah
 nnt terbayang-bayang lak okey.....!




Badannya seakan-akan hampir terbelah dua, begitulah lambang kasih sayang ibu kepada anak-anaknya. Aku harap selepas anda menonton video yang mengerikan ini, malam anda akan dihantui mimpi ngeri.

Semua sedia maklum, sekecil-kecil serangga juga memainkan peranan penting dalam ekosistem, jadi, jangan pandang serangga sebelah mata saja tahu. Video ini menunjukkan seekor lipas Madagaskar atau Hisser sedang melahirkan anak. Apa yang menarik ia dilakukan dalam keadaan kepala di bawah dan ekor di atas.

ps: hishhhh.......akak memang tak lalu la mak tengok ulat2 mcm nih....geliiii weiiii..... terbayang ulat kat SINI........ 




0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.