Ada Wajah Seram Pada Foto Perkahwinan Ini

By
Advertisement


Hailaaaa........ syiok pulak rasanya post gambar hantu kat blog.
Pasni harap tak ada lagi la anom yang serang aku. Terima kasih banyak2 atas nasihat nih......
Awak nampak alim cakap pasal pakai tudung tutup aurat konon tapi awak juga nampaknya suka melihat orang diperbuat dengan kejam dan menyebarkannya.
Konon awak cinta kepadaNya tetapi awak mempunyai a "sick Mind". Semoga Allah SWT menunujukkan awak jalan yang lurus. Jangan sebar fitnah dan kekejaman manusia. Shame on you calling yourself a muslimah!!
ehhh.... rupanya aku atau blog aku ni nampak alim pada sesetengah orang.... alhamdulillah (biarlah Allah yg tentukan)
Kepada pelawat yang datang menjengah sini harap tak salah faham....
blog ni cacamerba sebenarnya.... kalau tak suka boleh tekan X kat penjuru kanan tu.
ok stop!

Ni sekarang mood nak sebar gambar hantu la pulak....harap pasni jgn ada lak anom yang tuduh blog aku khurafat.
Saja je la..... cuci2 mata.... 'sick mind' ke aku nih?

Teruskan tengok gambar kat bawah nih

Foto ini diambil 1942 pada saat itu terlihat “seseorang” yang aneh dan seram yang sepertinya mau menerkam wanita tersebut…



Foto tu milik makcik seorang wanita bernama Liz dan diambil di Jasper, Alabama.
Story lanjut boleh baca kat sini paranormal.

hohoooo........yg ni memang nampak seram kan....macam betul2 nak terkam wanita tuh...eheee.... amaran dari kak aiyang...... tengok je....jgn taksub pulak ngan hantu.

1 comments:

Lily Pad said...

ala.. biase la org tu,cube suruh dye cermin diri sendiri dulu... hmmm

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.