wow!!!! Diskaun sehingga 70% - jom serbuuuuu.......!

By
Advertisement

hello geng....
dah tau ke belum pasal ni
KARNIVAL KARANGKRAF 2012
tarikhnya 27,28 dan 29 Januari cer congak ada berapa hari lagi eheee
yang paling best ialah diskaun yang ditawarkan  sehingga 70% wa cakap luuuu
adik-adik yang baru2 ni dapat baucer buku boleh la pegi memborong buku2 kat sana ye
selain tu ada gak sesi bertemu dengan penulis tersohor
boleh bergambar dan minta sain otograp  sekali
ehh...lupa lak
tempat ialah di KOMPLEKS KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF
SEKSYEN 15 SHAH ALAM
masa dari jam 9 pagi sampai 9 malam
pehhhh
.
.
.
.
.
.
.
.
ada sapa2 yang dapat baucer buku RM200 tapi tak nak????

kalau ada yang tak nak boleh bagi kat sayeeee.........

0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.