Penyanyi Aishah Dah Kurus

By
Advertisement
Penyanyi Aishah.....
Wahhhhh...terkezut den pagi ni bila buka fb dan tengok gambar kak Aishah yang terkenal dengan lagu Janji Manismu itu sudah selimmmmm..... tak caya????  Tengok niiii.....
PERCAYAAAAALAAAAHHHHHH.......

Tak clear pulak gambar....errr boleh tengok kat akhbar Kosmo hari ni yeee.....Errr yang sebelah tu pula rakan FB saya...Ina...Tahniah Ina...bukan setakat dah slim malah khabarnya income pun meningkat2 sejak menjadi Dealer Produk Debella Lechitin.....(STOKIS HULU LANGAT) Sesapa yg berminat untuk slim juga boleh lah add kwn saya  untuk info lebih lanjut yee...http://www.facebook.com/inashahasna

ni ada cerita lagi http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=1213&pub=Kosmo&sec=Hiburan&pg=hi_02.htm



P/s: eemmmm...aku ni bila lagiiiiiiiii.....semakin gebusssss dari hari ke sehari

tapi sebelum ambil apa2 produk kuruskan badan ni kenalah hati2....tanya doktor terlebih dahulu atau jumpalah pakar yg bertauliah ye...jgn main hentam saje sbb memang ada banyak produk kuruskan badan di pasaran....takut juga ada side effect kan.....macam makcik kat kg aku, anak dia cerita mak dia gembira bila berat badan turun sakit lutut pun hilang....last2 usus kena potong....aduiiii...tak beranilah nak cakap lebih2.......



0 comments:

Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

DOA RABITAH - DOA PENGIKAT KASIH SAYANG


[klik untuk besarkan]

Doa+Rabitah 1 Doa Rabitah

Terjemahan:

“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berhimpun kerana mengasihi Mu, bertemu untuk mematuhi (perintah) Mu, bersatu memikul beban dakwah Mu, hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syari’at Mu.

Maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya, kekalkan kemesraan antara hati-hati ini, tunjuklah kepada hati-hati ini akan jalanNya (yang sebenar), penuhkanlah (piala) hati-hati ini dengan cahaya Rabbani Mu yang tidak kunjung malap, lapangkanlah hati-hati ini dengan limpahan keimanan dan keindahan tawakkal kepada Mu, hidup suburkanlah hati-hati ini dengan ma’rifat (pengetahuan sebenar) tentang Mu. (Jika Engkau takdirkan kami mati) maka matikanlah hati-hati ini sebagai para syuhada’ dalam perjuangan agama Mu.

Sesungguhnya Engkau sebaik-baik sandaran dan sebaik-baik penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Ya Allah restuilah dan sejahterakanlah junjungan Nabi Muhammad SAW, keluarga dan para sahabat baginda semuanya.”

✿*~ blog pedasss ~*✿

✿*~ hot n spicy ~*✿

✿*~ baca ni jugak ! ~*✿

HARGA VITAMIN SHAKLEE. SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!

HARGA VITAMIN SHAKLEE.  SILA SMS UNTUK HARGA JIMAT!
HARGA BAGI SABAH&SARAWAK ADALAH MENGIKUT HARGA WM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK SINI GAK EHH..
Powered by Blogger.